ua en ru

У футболістів збірної України ще три позитивних тести на коронавірус

У футболістів збірної України ще три позитивних тести на коронавірус Фото: Жуніор Мораес (facebook.com/uafukraine)

У двох - повторно

Збірна України зазнала чергових втрат через коронавірус перед вирішальним матчем Ліги націй проти команди Швейцарії. Тести ще трьох гравці дали позитивний результат.

Про це повідомляє Українська асоціація футболу.

У заключному поєдинку не зможе взяти участь ключовий гравець - Руслан Малиновський. Хавбек "Аталанти" був в заявці на поєдинок, але тепер ізольований від усіх.

Також позитивні тести виявилися у Жуніора Мораеса, Сергія Кривцова і тренера Івана Баштового, але ці результати поки під питанням. Всі троє нещодавно перехворіли коронавірусом і у них в організмі є антитіла, які фактично унеможливлюють повторне захворювання на цей момент. УЄФА допускає Кривцова й Мораеса до матчу, однак місцева влада забороняє участь гравців у командних подіях.

Команда Андрія Шевченка змушена чекати вердикту наради щодо можливості проведення поєдинку зі Швейцарією. УЄФА сподівається, що гра відбудеться, однак усе залежить від рішення місцевої влади. Матч Швейцарія - Україна запланований на 17 листопада, початок о 21:45 за Києвом.

Вчора позитивні тести отримали воротар Дмитро Різник, захисник Едуард Соболь і півзахисник Євген Макаренко.

Нагадаємо, до цього інфікувалися відразу четверо гравців національної команди - Андрій Ярмоленко, Віктор Циганков, Сергій Сидорчук та Віктор Коваленко.