ua en ru

Футболістів "Локомотива" в Стамбулі закидали камінням

Футболістів "Локомотива" в Стамбулі закидали камінням Фото: фани "Фенербахче"

Виїзд москвичів в Туреччину вийшов спекотним

Матч Ліги Європи між стамбульським "Фенербахче" і московським "Локомотивом" супроводжувався серйозними проблемами. Про це повідомляє Fanatic.

Перед матчем групу турецьких уболівальників рещила закидати камінням автобус з гравцями "Локомотива". Ніхто з гравців не постраждав, а на одному з вікон автобуса з'явилася невелика тріщина. Поліція затримала трьох призвідників заворушень, що виявилися п'яними.

Після матчу, який завершився перемогою "Фенербахче" з рахунком 2:0, гравець "Локомотива" Дмитро Тарасов продемонстрував футболку із зображенням Володимира Путіна, за що отримав велику порцію критики з боку російських депутатів. Член виконкому РФС і депутат Держдуми Ігор Лебедєв вважає, що вчинок Тарасова може спричинити за собою санкції з боку УЄФА.

"Тут все буде залежати від УЄФА. Враховуючи складну політичну обстановку, санкції можуть бути жорсткими. "Відмінний подарунок" підніс центральний гравець клубу і собі, і для клубу, і всім уболівальникам", - сказав Лебедєв.

Футболістів "Локомотива" в Стамбулі закидали камінням

Сам Тарасов каже, що його дії - лише демонстрація ставлення до президента країни.

"Це мій президент. Я його поважаю і вирішив показати, що я скрізь з ним і готовий підтримати. На цій майці все написано, що я хотів сказати", - заявив Тарасов.

Додамо, що матч в Москві відбудеться 25 лютого.