ua en ru

Футболіста "Реала" Модріча підозрюють у дачі неправдивих свідчень

Футболіста "Реала" Модріча підозрюють у дачі неправдивих свідчень Фото: Лука Модріч (realmadrid.com)

Йому загрожує тюремний термін від 6 місяців до 5 років

Хорватський півзахисник іспанського футбольного клубу "Реал" Лука Модріч підозрюється в дачі неправдивих свідчень у справі колишнього президента загребського "Динамо" Здравко Маміча. Про це повідомляє The Independent.

Мамич вважається одним з більш корумпованих футбольних чиновників країни. Він перебуває під слідством і звинувачується в розкраданні більше, ніж 15 млн євро і ухиленні від сплати 1,5 млн євро податків.

Футболіст був одним з ключових свідків. Державна генпрокуратура Хорватії повідомила, що 31-річний хавбек знаходиться під слідством стосовно підозрюваного лжесвідчення.

Якщо провину Модріча доведуть, то, згідно із законодавством Хорватії, йому загрожує тюремний термін від 6 місяців до 5 років.

Модріч перейшов в "Тоттенхем" з загребського "Динамо" влітку 2008 року за 21 млн євро. Через 4 роки "шпори" продали футболіста в "Реал" за 30 млн євро.

Нагадаємо, мадридський футбольний клуб "Реал" порадив нападнику команди Кріштіану Роналду заплатити штраф, щоб уникнути зайвої тяганини в суді, деяких небажаних наслідків і не бути постійно об'єктом уваги ЗМІ.