ua en ru

ФСБ заявляє про затримання українців в анексованому Криму

ФСБ заявляє про затримання українців в анексованому Криму Фото: ФСБ Росії (wikimedia.org)

Українців затримали в Армянську

Федеральна служба безпеки Російської Федерації заявляє про затримання українців на виїзді з анексованого Криму. Про це йдеться у повідомленні "Радіо Свобода".

Відповідно до повідомлення управління ФСБ Росії в Криму сьогодні, 3 листопада, у двох громадян України, які на автомобілях намагалися в'їхати/виїхати з Криму, знайшли патрони до травматичної зброї.

"Під час спільного з представниками кримської митниці огляду транспортного засобу в одній з технологічних порожнин салону іномарки виявлено магазин, споряджений вісьмома 9-міліметровими патронами, імовірно призначеними для травматичного пістолета", - йдеться у повідомленні

Як зазначається, українців затримали в Армянську.

Повідомляється, що патрони в автомобілі залишив приятель водія, з яким він виїжджав до Коктебеля постріляти з травматичного пістолета.

Крім того, повідомляється про ще один випадок затримання - у українця, який прибув до Криму з Миколаєва, також виявили патрони. Чоловік пояснив, що забув їх викласти з машини.

"Підтвердження цієї інформації від українських прикордонників на момент публікації новини немає", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Федеральної служби безпеки затримали на російсько-українському кордоні громадянина України.