ua en ru

ФСБ заявляє про затримання двох українців в окупованому Криму

ФСБ заявляє про затримання двох українців в окупованому Криму Фото: дороговказ "Республіка Крим" (wikimapia)

Чоловіків затримали у пункті пропуску

В анексованому Російською Федерацією Криму прикордонники затримали двох українців. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на регіональне прикордонне управління ФСБ Росії.

Чоловіків затримали у пункті пропуску. Повідомляється, що вони перебували у федеральному розшуку: один за незаконне придбання, зберігання, перевезення, виготовлення, переробку наркотичних засобів у великому розмірі, другий - за використання рабської праці, що спричинило тяжкі наслідки.

"Обидва розшукуваних за кримінальними статтями передані у руки співробітників поліції ВМВС міста Армянська. Стосовно затриманих прийнято запобіжний захід у вигляді взяття під варту", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, 14 грудня затриманий кримський татарин Бекір Дегерменджі потрапив до реанімації. За словами адвоката, його стан вкрай важкий.

Затримали чоловіка у листопаді під час обшуків, утримували в СІЗО Сімферополя. Протягом п'яти днів адвокат вимагав перевести його до лікарні для надання кваліфікованої медичної допомоги, але йому відмовляли.