ua en ru

Франція готова допомагати Україні у створенні сучасної школи держслужбовців, - Зубко

Франція готова допомагати Україні у створенні сучасної школи держслужбовців, - Зубко Фото: Геннадій Зубко (kmu.gov.ua)

Франція готова допомогти в реформуванні Національної академії держуправління при президентові України

Франція готова допомагати Україні у створенні сучасної школи держслужбовців. Про це заявив у Facebook віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку України Геннадій Зубко за результатами зустрічі з послом Франції в Україні Ізабель Дюмон та директоом Департаменту континентальної Європи МЗС Франції Флоранс Манжен.

"Франція готова допомагати Україні у створенні сучасної школи держслужбовців, використовуючи передовий досвід Національної школи адміністрації Франції (ENA). У тому числі - у реформуванні Національної академії держуправління при президентові України. Наразі маємо запропонувати спільну маршрутну карту", - написав Зубко.

Він додав, що перспективною є участь французьких компаній у реалізації проектів з енергоефективності, інфраструктурних проектів та сфері в ЖКГ.

Франція готова допомагати Україні у створенні сучасної школи держслужбовців, використовуючи передовий досвід Національно...

Опубліковано Геннадієм Зубком 25 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, 12 жовтня Зубко зустрівся з послом Данії в Україні Рубеном Мадсеном та директором з інвестицій та керівником проекту Danida Business Finance Тіною Коллеруп Хансен. Зубко заявив, що розраховує на партнерство Данії з Україною в питанні Фонду енергоефективності.