ua en ru

Франція - Албанія: Господарі Євро виривають перемогу і виходять в плей-офф

Франція - Албанія: Господарі Євро виривають перемогу і виходять в плей-офф Фото: Франція - Албанія

Французи дотиснули свого суперника

Збірна Франції з неймовірною працею змогла обіграти команду Албанії в матчі Євро-2016.

Франція - Албанія 2:0
Голи: Грізманн, 90, Пайє, 90+5
Франція: Льоріс — Санья, Рамі, Косельні, Евра — Канті, Матуіді — Коман (Грізманн, 68), Пайє, Мартіаль (Погба, 46) — Жиру (Жиньяк, 77)
Албанія: Беріша — Хисай, Айєті (Висів, 85), Маврай, Аголли — Кукели (Джака, 74) — Ліла (Роші, 71), Абраши, Мемушай, Ленжани — Садка

З самого початку поєдинку французи заволоділи ігровою ініціативою. Албанці майже весь час провели в обороні, відбиваючись від нападок господарів турніру. І дуже довго в цьому процвітали.

Так, у першому таймі жодна з команд не змогла створити реальний гольовий момент. А в другому албанці зуміли потривожити французьких уболівальників, коли після прострілу з флангу Мамушай бив головою, але влучив у штангу.

Пізніше стійка зіграла за албанців, коли в черговий раз пробивав головою Жиру, але від нього м'яч влучив у стійку. Забити французам вдалося лише в самому кінці матчу, коли Рамі навісив у штрафну і Грізманн точно пробив у кут. Незабаром гравець-відкриття чемпіонату Європи Дімітрі Пайє забив і другий гол, завершивши контратаку своєї команди.

Додамо, що Франція стала першою командою, яка стала учасником плей-офф Євро-2016.

Група

1. Франція - 6
2. Швейцарія - 4
3. Румунія - 1
4. Албанія - 1