ua en ru

Франція - Нігерія: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу

Збірна Франції в досить рівній грі зуміла обіграти команду Нігерії з рахунком 2:0.

Збірна Франції в досить рівній грі зуміла обіграти команду Нігерії з рахунком 2:0.

30 червня, 19:00
Бразиліа, "Національний стадіон"
Франція - Нігерія, 2:0
Гол:
Погба, 79, Гризманн, 90+1
Франція: Льоріс, Дебюші, Варан, Косельні, Евра, Кабайе, Погба, Матуіді, Вальбуена, Жиру, Бензема
Нігерія: Еньяма, Емброуз, Йобо, Омеруо, Ошанива, Мікель, Онази, Муса, Одемвінгі, Мозес, Еменіке

Звучить фінальний свисток

Франція - Нігерія: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу90+4 хв. Вальбуена поміняли у грі на Сіссоко.

Франція - Нігерія: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу90+1 хв. ВСЕ! ФРАНЦІЯ У ЧВЕРТЬФІНАЛІ! АНТУАН ГРІЗМАНН! Вальбуена розіграв кутовий,після якого послідував простріл, який і завершив півзахисник "Реал Сосьєдада"!

Франція - Нігерія: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу90 хв. Заміна у Нігерії - Нвофор поміняв Мозеса.

84 хв. Еньяма!! Відмінно вийшов на ударну позицію Грізманн і сильно пробив, але воротар знову зіграв чудово!

Франція - Нігерія: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу79 хв. ПОГБА!!! ГОЛ!!! М'яч з кутового долетів до Еньями, який спробував вибити м'яч, але влучив прямо на голову Поля, який і відправив його у ворота!

77 хв. Ух! Спочатку Бензема пробив після подачі кутового - Емброуз виніс м'яч прямо на ногу Кабай, який пробив з лінії штрафного прямо у поперечину!75 хв. Пожвавилася збірна Франції після виходу на поле Гризманна - більше руху, різноманітності з'явилося в діях триколірних.

70 хв. Бензема! Карім красиво обійшов захисника, обігрався з Гризманном і пробив під Еньямою - м'яч летів у ворота, але Мозес виніс м'яч з лінії воріт!

67 хв. Включилися в атаку французи, нарешті. Але поки крім більш-менш небезпечних подач, нічого не виходить у європейців.

Франція - Нігерія: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу62 хв. Жиру йде з поля - Грізманн з'явився в грі.
Франція - Нігерія: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу61 хв. Рубен виходить замість отримав травму Онази.

58 хв. Дебюші ледве не відправив м'яч у свої ворота ударом головою після подачі з флангу - м'яч пролетів над поперечиною.

Франція - Нігерія: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу55 хв. Матьюді в центрі поля грубо зіграв проти суперника.

52 хв. Обмінялися команди небезпечними подачами - кутовий від Вальбуена нікого з партнерів так і не знайшов, а Муса не зміг нормально переправити у ворота пас від Мозеса.

47 хв. Знову активно починають нігерійці - багато флангових проходів в них.

Слідкуємо за другим таймом

Перерва

45 хв. Мікель класно пробив здалеку - Льоріс відбив м'яч, а Еменіке добити не зміг.

41 хв. Вальбуена віддав в центр штрафного майданчика, де знаходився Дебюші, але захисник з вигідної позиції пробив повз ворота.

38 хв. Багато кутових заробляють африканці - але поки що ні до чого це не призводить.

33 хв. А ось французи багато грають низом і довго розкачують м'яч на чужій половині поля. Але серйозної небезпеки поки немає.

27 хв. Не тушуються нігерійці - постійно навішують в штрафну на своїх форвардів. Але поки захист Франції боротьбу виграє.

22 хв. Ай-яй-яй! Погба сильно пробив з лінії штрафного, але Еньяма дістав м'яч з-під поперечини!

19 хв. Ух ти! Муса виконав пас у штрафний майданчик на хід Еменіке і той відправляє м'яч у ворота. Але суддя гол не зараховує - офсайд.

17 хв. Еменіке заробив перспективний штрафний, але пробив його вкрай бездарно.

12 хв. Онази зіткнувся коліном зі своїм партнером і отримав травму. Є підозра, що він не зможе продовжити гру.

8 хв. Нігерійці з самого початку гри взяли дуже високий темп - швидкість руху і пасу дуже гарні. Цікаво, на скільки їх вистачить?

4 хв. Жваво почали гру команди. Французи втекли в контратаку і Матьюді прострілював у центр штрафного, але захисники були на сторожі.

Команди на полі, а значить, настав час починати.

Добрий вечір, друзі. РБК-Україна починає онлайн-трансляцію матчу Франція - Нігерія.

Переможець матчу Франція - Нігерія в чвертьфіналі зіграє з найсильнішим представником пари Німеччина - Алжир.

Збірна Нігерії на груповому етапі оформила собі путівку в наступний етап тільки в останньому турі. У першій грі проти Ірану нігерійці не змогли забити, але і не пропустили. У матчі проти Боснії Нігерія зуміла здобути перемогу. А в останньому матчі проти Аргентини у африканців особливих шансів на позитивний результат не було - поразка.

Збірна Франції видала дуже сильний початок групового етапу. Команда в матчах проти Гондурасу і Швейцарії виграла із загальним рахунком 8:2. І вже забезпечивши собі вихід в плей-офф, французи розкатали нічию з Еквадором.

Бакарі Санья, захисник збірної Франції:

"Не виграти трофей було б невдачею для нас. Спочатку ми хотіли вийти з групи, але зараз ми маємо крок за кроком долати стадії турніру. У нас відмінний склад, і не менш чудові люди, які починають матчі з лави запасних. У таких випадках дуже важлива атмосфера, і ми намагаємося підтримувати її. В даний момент вони є кращою африканською командою. У них дуже хороші гравці, деякі з яких виступають у провідних клубах Європи. Зокрема, в Англії. Вони будуть битися, адже якісно вони дуже сильні. Однак нам слід концентруватися на самих собі".

Вінсент Еньяма, воротар збірної Нігерії:

"Ми не боїмося нікого. Для нас футбол - це культура. Це наш спосіб життя. Ми працюємо не покладаючи рук і хочемо показати світові, на що здатні. Франція - фаворит, але статися може все, що завгодно. У нас велика впевненість у собі".

Карім Бензема, нападник збірної Франції:

"Нам вдалося вийти з групи, і вже тільки від цього можна бути задоволеним. Останній матч з Еквадором був для нас дуже складним. Незважаючи на те, що раніше ми створювали предостатньо моментів, еквадорці нам такого не дозволили. Вони дуже сильна команда, але тепер ми дивимося далі і збирається проходити в наступний раунд. У нас є певний час для відпочинку і відновлення. До Нігерії потрібно бути готовим на всі сто відсотків. Наш суперник добротний, сильний, нам доведеться зробити все, що в наших силах, щоб перемогти".

Ахмед Муса, нападник збірної Нігерії:

"Ми повинні добре захищатися, використовувати наші шанси і вчитися на грі з Аргентиною. У плей-офф переможець отримує все. Я знаю, що завдяки важкій роботі та підтримці Бога ми можемо створити історію".