ua en ru

У Франції на вокзалі сталася стрілянина, є загиблі

У Франції на вокзалі сталася стрілянина, є загиблі Фото: поліція Франції (twitter.com/prefpolice)

В результаті стрілянини загинули 4 людини, з яких двоє дітей

У Франції в місті Нуайон на вокзалі невідомий застрелив чотири чоловіки з однієї сім'ї. Про це сообщает Le Parisien.

Повідомляється, що в результаті стрілянини загинули 4 людини, з яких двоє дітей - 3-х і 5-ти років. Ще двоє загиблих - мати дітей і друг сім'ї

"Є чотири підтверджених випадків смерті, вони були вбиті", сказав прес-секретар префектури, додавши, що периметр станції був оточений.

Так само він заявив, що не подія не є терористичним актом.

Зазначено, що навколо залізничного вокзалу встановлений периметр безпеки. За попередніми даними, нападників було двоє. Один покінчив із собою після вбивства, іншому вдалося втекти. Він оголошений в розшук.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в міжнародному аеропорту Майамі (штат Флорида, США) поліцейський вистрілив у чоловіка з ножем.

Чоловіка доставили в найближчий госпіталь, його стан був стабільним. Стрілянина сталася після того, як громадянин невідомим способом проник у заборонену зону. Коли чоловік побачив правоохоронця, він втік в захищену кімнату. Після невідомий вступив у конфронтацію з офіцером, повідомили в поліції. Стрілянина сталася в зоні, звідки повинен був відправитися один літак. Виліт відклали, людей, що знаходяться поблизу місця події, евакуювали.