ua en ru

У Франції розпочали розслідування щодо кандидата в президенти Макрона

У Франції розпочали розслідування щодо кандидата в президенти Макрона Фото: кандидат в президенти Франції Еммануель Макрон

За версією слідства, очолюване Еммануелем Макроном міністерство доручило організацію вечора компанії Havas без проведення тендеру

Паризька прокуратура розпочала попереднє розслідування щодо кандидата в президенти Франції, лідера політичного руху "Вперед" Еммануеля Макрона. Про це повідомляє радіостанція Europe 1.

За інформацією видання, розслідування пов'язане з участю Макрона, який тоді обіймав пост міністра економіки, у заході French Tech Night, який відбувся 6 січня 2016 року в Лас-Вегасі.

За версією слідства, очолюване Макроном міністерство доручило організацію того вечора компанії Havas без проведення тендеру.

Зазначимо, у вівторок, 14 березня, Фінансова прокуратура Франції звинуватила ще одного кандидата на пост президента Франції, консерватора Франсуа Фійона в розтраті державних коштів.

Нагадаємо, раніше Фінансова прокуратура Франції розпочала офіційне розслідування після попередньої перевірки у справі про фіктивне працевлаштування дружини колишнього прем'єр-міністра, нинішнього кандидата в президенти Франції від республіканців Франсуа Фійона.