ua en ru

У Франції заарештований чоловік, який поранив ножем сім осіб

У Франції заарештований чоловік, який поранив ножем сім осіб Ілюстративне фото (flickr/Police Nationale)

Четверо з постраждалих отримали важкі поранення

У Франції заарештований чоловік, який вчора ввечері, 9 вересня, поранив ножем сім осіб в центрі Парижа. Про це з посиланням на джерела в суді повідомляє Reuters.

Як повідомляється, вчора ввечері чоловік скоїв збройний напад в центрі Парижа, в результаті чого постраждали семеро людей, четверо з них отримали серйозні поранення. На даний момент чоловік заарештований. За попередньою версією, напад не є терактом.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що вчора у Парижі на набережній Луари чоловік з ножем напав на перехожих, в результаті чого постраждало 7 осіб. Злочинець напав на людей в кінотеатрі MK2, після чого скоїв напад на людей, які грали на майданчику недалеко від кінотеатру.

Зазначимо, також повідомлялося, що в Києві в маршрутці чоловік з ножем напав на пасажира, постраждалого госпіталізували з колото-різаною раною. За даними поліції, напад стався на проспекті Миру. П'яний чоловік їхав в маршрутці і поводив себе неадекватно. Один з пасажирів зробив йому зауваження, після чого той завдав йому ножове поранення в живіт.