ua en ru

Фракція Партії регіонів підтримує ратифікацію УА з ЄС, - Колесніков

Парламенская фракція Партії регіонів ухвалила рішення підтримати сьогоднішню ратифікацію угоди про Асоціацію з Європейським союзом. Про це заявив нардеп, член парламентської фракції Партії регіонів Борис Колесніков.

"Фракція Партії регіонів ухвалила рішення підтримати сьогоднішню ратифікацію угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Фракція також вітає ініціативу пана Фюле про гармонізацію відносин з усіма нашими сьогоднішніми і завтрашними партнерами", - сказав Колесніков.

Також політик порівняв сьогоднішній стан справ в Україні з ситуацією в повоєнній Європі і закликав міжнародне співтовариство допомогти нашій країні.

"Фракція Партії регіонів також хоче звернутися до всіх сьогоднішніх і завтрашніх партнерів України зі словами, які 5 червня 1947 року в Гарварді виголосив держсекретар США Джордж Маршалл: "США на перший погляд найвигідніше продавати товари і послуги Європі. Але вона зруйнована і європейцям нема чим заплатити за ці товари і послуги. Тому США повинні бути прагматичнішими і надати допомогу Європі на довгі роки безоплатно. Інакше є загроза демократії і свободі". Я хотів би сказати нашим партнерам, що в Україні ситуація така, як після Другої Світової війни в Європі. І тому ми підтримуємо асоціацію і доручаємо Кабінету міністрів домогтися для України чотирьох ступенів свободи: товарів, послуг, праці й капіталу", - підкреслив Колесніков.