ua en ru

Всі фракції Ради спекулюють на темі АТО, - Комітет виборців

Всі фракції Ради спекулюють на темі АТО, - Комітет виборців Фото: всі парламентські фракції спекулюють на темі АТО

Всі фракції зареєстрували хоча б один законопроект на цю тематику

Всі фракції Верховної Ради України спекулюють на темі антитерористичної операції (АТО). Про це заявляє Комітет виборців України на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Так, зазначається, що за час роботи парламенту 8-го скликання депутати 12 разів вносили змін в закон "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей", 10 разів – в закон "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

"Така велика кількість внесених змін свідчить про низьку якість роботи депутатського корпусу. Замість того, щоб прийняти один або кілька якісних законопроектів, парламентарі влаштували своєрідний законодавчий марафон, змагаючись за статус головного захисника учасників АТО. Кожна фракція, в тому числі, "Опозиційний блок" зареєструвала бодай один законопроект на цю тематику. Загалом було зареєстровано 34 відповідні законопроекти", – підкреслив директор КВУ Олексій Кошель.

"Проте кількість законопроектів і прийнятих законів не свідчить про їх якість. Більшість із них є точковими і спрямовані на вирішення однієї проблеми", - додав він.

Кошель: фракції парламенту спекулюють на темі АТО «За час роботи ВР VIII скликання депутати 12 разів вносили змін в Зак...

Опубліковано КОМІТЕТ ВИБОРЦІВ УКРАЇНИ 11 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше в КІУ повідомили, що Радикальна партія, "Батьківщина" і "Опозиційний блок" найменше серед парламентських партій підтримують реформу децентралізації.