ua en ru

Форекс: Огляд на 10 липня 2014 р

Увечері в середу, 9 липня, євро на Форекс вийшов з проторгувавши діапазону в районі 1,36 дол. і відіграв підлогу фігури у долара.

Увечері в середу, 9 липня, євро на Форекс вийшов з проторгувавши діапазону в районі 1,36 дол. і відіграв підлогу фігури у долара. У результаті В четвер, 10 липня, на 07:30 апо київським часом євро оцінений ринком Форекс в 1,365 дол. Причиною падіння американської валюти стала публікація протоколів червневого засідання ФРС США, на якому обговорювалися питання нормалізації грошово-кредитної політики та процентної ставки.

Новини ринку Форекс. Більшість членів регулятора погодилися з тим, що коригування рівня процентної ставки за надлишковим резервам повинна відігравати центральну роль у процесі нормалізації (політики). У свою чергу традиційні інструменти, такі як зміна ставки по федеральним фондам, а також інші, нові інструменти, які в даний час, залишаться на других ролях.

Керівники ФРС дали сигнал про те, що підвищення процентних ставок відбудеться в майбутньому, при цьому більшість з них чекають кроку в бік нормалізації грошово-кредитної політики в 2015 р.

Як повідомив брокер по роботі з ключовими клієнтами ФГ БКС Володимир Крохалев, в найближчі дні ринок Форекс буде відігравати протокол засідання ФРС. До того ж напередодні стартував сезон звітності компаній, що входять в розрахунок індексу S&P. Першої відзвітувала Alcoa, результати виявилися позитивними. Більшість аналітиків чекають помірного зростання прибутку компаній у порівнянні з попереднім кварталом.

Як вказують аналітики ІК "Єврофінанс", індекс провідних економічних індикаторів ОЕСР показав сповільнюється або стабільне зростання в країнах з економікою, що формується, відсутність зростання у великих країнах, що розвиваються (за винятком Індії), прогноз для більшості розвинених країн стабільний, а для США покращується. Починається публікація квартальної звітності американських компаній, і якщо за підсумками II кварталу звітність буде хорошою, з'явиться додатковий драйвер зростання на фондових майданчиках.

У четвер на динаміку торгів на Форекс будуть впливати рішення щодо основної процентної ставки Банку Англії і дані про число первинних звернень за посібником з безробіття в США, говорить Крохалев.