ua en ru

Форекс: Огляд EUR/USD на 9 червня 2014 р

У п'ятницю, 6 червня, учасники ринку Форекс чекали виходу звіту по ринку праці США, однак результат виявився на рівні очікувань і не зміг надати великого впливу на динаміку валют.

У п'ятницю, 6 червня, учасники ринку Форекс чекали виходу звіту по ринку праці США, однак результат виявився на рівні очікувань і не зміг надати великого впливу на динаміку валют. Статистика ще раз підтвердила, що ситуація з зайнятістю стабільна, позитивні тенденції залишаються в силі. Рівень безробіття в травні склав 6,3% проти попереднього значення 6,4%, кількість робочих місць поза сільським господарством у травні зросла на 217 тис. Торги в п'ятницю пара євро/долар на Форекс завершила на рівні 1,3643.

Новини ринку Форекс. За словами керівника аналітичного департаменту ІК "Golden Hills-Капітал АМ" Наталії Самойлової, пара євро/долар на Форекс на поточний момент знаходиться у своєрідному інформаційному вакуумі, оскільки ЄЦБ чітко дав зрозуміти, що встав на шлях додаткового стимулювання економіки, а, значить, всі знову надходять економічні дані великого значення для валюти мати не будуть. Тим не менш, є ще один фактор, який може надати помірну підтримку євро найближчим часом - ринок Форекс буде закладати в очікування ймовірність незмінною політики центробанку протягом найближчого кварталу. Швидше за все, ЄЦБ утримається від будь-яких нових кроків, поки не дочекається ефекту від уже реалізованих заходів.

Новий тиждень пара євро/долар на Форекс початку досить рівне: в понеділок Німеччина, Швейцарія та ряд інших країн Європи відпочивають з нагоди свята, тому сумнівно, що активність в основний валютній парі виявиться видатною. Станом на 13:00 за київським часом курс євро/долар на Форекс знаходився на рівні 1,3620.

Нова тиждень виявиться більш-менш спокійною в сенсі макростатистики: всі ключові публікації інвестори вже побачили, щоб сформувати середньостроковий торговий канал, в якому євро/долар на Форекс, швидше за все, залишиться під тиском. Найбільш вірогідний сценарій руху на понеділок - бічний коридор в області значень 1,3620-1,3655, вважає старший аналітик "Альпарі" Ганна Бодрова.