ua en ru

Форекс - курс долара до євро завис на максімумі

Форекс - курс долара до євро завис на максімумі з листопаду в очікуваннях , что Quantitative easing ( програма кількісного пом'якшення ) продовжіть згортатіся Федерезервом (ФРС) на засіданні.

Форекс - курс долара до євро завис на максімумі з листопаду в очікуваннях , что Quantitative easing ( програма кількісного пом'якшення ) продовжіть згортатіся Федерезервом (ФРС) на засіданні. У січні - заявляє провайдер фінансової ІНФОРМАЦІЇ Bloomberg.

Форекс - курс долара до євро завис на максімумі

Старший еконосміст Ханс Куннен ( St George Bank Ltd ) считает , что людей , Які дотрімуються думки , что подалі СКОРОЧЕННЯ QE буде підтрімуваті американський долар , становится больше и й достатньо сильне Відновлення ЕКОНОМІКИ США дозволяє тримати курс на СКОРОЧЕННЯ стімулів , что и буде зроблено.

До піку з минулим вересня прагнем індекс долара Bloomberg. А ієна , тім годиною , дорожчає Щодо більшості валют через Падіння на фондових ринках Азії та ослаблення в Китае економічного ЗРОСТАННЯ .

За результату Нью- Йоркської Засідання в Цю п'ятницю , на понеділок курс євро стаєш $ 1,3533 , а ВАРТІСТЬ долара булу $ 1,3508 - максімальної з 25 листопаду.

Порівняно з 141,25 ієн на , закрітті в п'ятницю , в понеділок ієнна в Парі з євро подорожчала до 140,89 . А японська валюта за результатами Сесії 17 листопада, дійшла до 104,12 у порівнянні з 104 , 32 ієн .