ua en ru

Форекс компанія xDirect дає можливість всім бажаючим заробляти на форекс без вкладень.

Сьогодні, 17 травня, форекс акція «Заробляй на Форекс без вкладень» набирає обертів і вже більше 200 учасників беруть участь у ній ( всього за добу анонсування).Всім учасникам форекс акції, компанія xDirect, надає демо-рахунок на якому ви можете торгувати на форекс. Для того, що б отримати реальні гроші, учасникам акції потрібно успішно торгувати на форекс і зробити максимальний об'єм. За кожен проторгувавши лот учасники форекс акції мають можливість отримати до 3 $.

Сьогодні, на ринку Форекс в Україні багато компаній пропонують багато привабливих акцій, кінцевим результатом яких є внесення депозиту на реальний рахунок. Але як бути тим, хто тільки почав вивчати форекс або пройшли певний етап навчання, але все таки ще не готові торгувати на реальному рахунку, на ринку форекс. Українським представництвом Європейського форекс брокера, компанією xDirect, була розроблена унікальна можливість, яка дозволяє забезпечити максимально адаптовані умови до реальних, під час торгів на форекс, а найголовніше - дає можливість почати заробляти на форекс без вкладень.
Сьогодні, 17 травня, форекс акція «Заробляй на Форекс без вкладень» набирає обертів і вже більше 200 учасників беруть участь у ній ( всього за добу анонсування).
Всім учасникам форекс акції, компанія xDirect, надає демо-рахунок на якому ви можете торгувати на форекс. Для того, що б отримати реальні гроші, учасникам акції потрібно успішно торгувати на форекс і зробити максимальний об'єм. За кожен проторгувавши лот учасники форекс акції мають можливість отримати до 3 $.
Взяти участь та ознайомиться з умовами акції форекс можна ТУТ!