ua en ru

Форекс – акція від компанії xDirect «Бонус 30%» на кожне поповнення рахунку стартує 26 квітня!

Сьогодні, разом з високим рівнем брокерського сервісу, наша компанія прагне зробити процес форекс-трейдингу більш захоплюючим і цікавим. Спеціально для цього була розроблена бонусна акція з подвійною користю для наших форекс - трейдерів:• бонус 30% від суми кожного поповнення• бонус за програмою лояльності, збільшений у 2 рази

Сьогодні, разом з високим рівнем брокерського сервісу, наша компанія прагне зробити процес форекс-трейдингу більш захоплюючим і цікавим. Спеціально для цього була розроблена бонусна акція з подвійною користю для наших форекс - трейдерів:
• бонус 30% від суми кожного поповнення
• бонус за програмою лояльності, збільшений у 2 рази

З 26 квітня 2014 годаприглашаем всіх прийняти участь в форекс акції.
Для участі в Акції необхідно в період з 26.04.2014 за 31.05.2014 р. відкрити або мати вже відкритий торговий рахунок ELECTRON. Далі поповнити його понад 500 usd і відправити заявку через "Особистий кабінет" про участь в Акції. Після виконання цих умов, Ви отримаєте на торгівельний рахунок бонус у розмірі 30% від суми поповнення. А також, в цей період, Вам будуть нараховані бонуси у подвійному розмірі за Програмою лояльності, які можна обміняти на цінні призи.
Обов'язковою умовою є виконання учасником необхідного обсягу торгів на ринку форекс до 31 серпня. Необхідний обсяг та суму бонусу Ви можете дізнатися за допомогою калькулятора на сторінці з акцією, або ж розрахувати самі.

Наприклад, сума поповнення становить 1000 usd.
1. Розрахунок бонусу:
1000 usd*30% = 300 usd
2. Розрахунок необхідного обсягу торгівлі:
300 d / 8 = 37,50 лоту
Учасники зможуть виводити свої форекс - бонуси у реальні кошти та призи з 01 вересня 2014 року.