ua en ru

Форекс - «Пантеон-Фінанс» назвав переможців «Арени інвесторів» в жовтні 2014 р.

Форекс - все більше росіян, а також громадян СНД, отримують додаткові доходи за рахунок участі на найбільшому світовому фінансовому ринку Форекс. Завдяки його величезним грошовим оборотом в добу (кілька трильйонів доларів) та інноваційних технологій трейдингу сьогодні навіть недосвідчений у фінансових питаннях людина може добре заробляти тут.

Форекс - «Пантеон-Фінанс» назвав переможців «Арени інвесторів» в жовтні 2014 р.

Форекс - все більше росіян, а також громадян СНД, отримують додаткові доходи за рахунок участі на найбільшому світовому фінансовому ринку Форекс. Завдяки його величезним грошовим оборотом в добу (кілька трильйонів доларів) та інноваційних технологій трейдингу сьогодні,08 листопада, навіть недосвідчений у фінансових питаннях людина може добре заробляти тут.

На чому найкраще заробляти на Форекс?

Однак, як і в будь-якій іншій сфері діяльності людини, для досягнення поставлених цілей необхідно володіти певними знаннями, навичками і вміннями. Тим не менш, як це ні парадоксально, сучасний Форекс надає варіанти заробітку, коли вам не обов'язково бути профі. Наприклад, інвестуючи в популярні ПАММ-сервіси.

За рахунок того, що вашими засобами управляє професійний трейдер, ви, крім вкладень і знять профітів, більше нічого не робите. А за свої послуги керуючий бере, як правило, від 30 до 50 відсотків з прибутку. Єдине, що потрібно знати для успішного інвестування в ПАММ - наскільки обраний вами трейдер стабільний, адекватний по відношенню до ринкових ситуацій, які ризики (обґрунтовані чи ні) допускає і до чого вони призводять (кількість і розмір осідань по відношенню до кількості і розміру доходів).

Все це відображено в торговій історії кожного керуючого. Виходячи з неї, інвестор має досить об'єктивне уявлення про якість торгівлі того чи іншого керуючого. При бажанні ви можете одночасно інвестувати в кілька ПАММ рахунків, тим самим забезпечивши диверсифікацію коштів, знижувальну інвесторські ризики і підвищує ймовірність отримання доходів.
Одним з лідерів в області ПАММ-інвестування є кращий інвестиційний Форекс-брокер світу«Пантеон-Фінанс». Компанія розробила і впровадила низку унікальних сервісів на що не має аналогово системі «Пантеон», що дозволяють швидко, ефективно, надійно і стабільно працювати з ПАММ-рахунками як інвесторам, так і трейдерам.

Переваги ПАММ інвестування з «Пантеон-Фінанс»

Одним з основних переваг інвестування з нашою компанією є той факт, що всі кращі ПАММ-рахунки світу від провідних брокерів планети зібрані на єдиному майданчику, розповідає в інтерв'ю «Біржовому лідеру» глава відділу по роботі з клієнтами «Пантеон-Фінанс» Євген Вєчканов. А це заощаджує час на самостійні пошуки, а також нівелює фінансові витрати: вам не треба переплачувати ЕПС за введення і виведення коштів кожен раз з кожного нового рахунка, а також не треба платити комісії за перекази між рахунками.

Таким чином, відкривши єдиний торговий або інвесторський рахунок в «Пантеон-Фінанс», ви отримуєте доступ до перевірених, які пройшли ретельну перевірку на надійність, безпека і прибутковість ПАММ рахунків, робота з якими відрізняється мінімальними витратами і ризиками при максимальних профитах. Те ж стосується і безпрецедентних ПАММ фондів компанії - інвестиційних продуктів, що акумулюють кращі прибутковості ПАММ «Пантеон-Фінанс», що робить їх готовими портфелями інвестора, які приносять понад 135% прибутку в рік. Докладніше про це ви можете дізнатися в матеріалі «Більш 137% доходу за рік принесли інвесторам Форекс ПАММ-фонди «Пантеон-Фінанс».

Крім іншого, звертає увагу фахівець, ми реалізуємо та інші не менш привабливі проекти, що дозволяють кожному бажаючому заробляти стабільно і досить багато на форекс. Наприклад, за рахунок інвестування в предмети мистецтва, причому, не тільки на довгостроковій, але і на короткостроковій перспективі. Особливою популярністю у наших клієнтів користуються «Школа керуючих», «Школа інвесторів» та «Арена інвесторів».

Остання з перерахованих програм і зовсім стала «хітом» серед інвесторів, оскільки дозволила на конкурсній основі швидко в реальних ринкових умовах придбати безцінний досвід інвестування з кращим продуктами «Пантеон-Фінанс». Крім того, кожен місяць трійка призерів і отримує грошову винагороду від компанії, тим самим збільшуючи свої торгові обороти і, відповідно, розміри профітів. Аналогічним чином нагороджуються переможці кожного кварталу і півріччя.
«Арена інвесторів» у жовтні: хто став переможцем.

«Нещодавно завершився черговий, жовтневий сезон «Арени інвесторів», і, відповідно, були визначені його переможці», - інформує Євген Вєчканов. Боротьба як ніколи в останній тиждень місяця проходила запекло, і остаточну трійку призерів ми дізналися буквально за лічені години до завершення.

Що особливо радує, так це той факт, що від сезону до сезону майстерність учасників незмінно зростає, тому до останніх днів і годин «легкого життя» не має ні один із конкурсантів. А це означає, що абсолютна більшість інвестиційних стратегій «гладіаторів» виправдані, мають під собою ретельно розроблений аналітичний фундамент, «скріплений» умінням адекватно розраховувати ступеня ризику до очікуваних прибутків за будь-яких ринкових ситуаціях. Простіше кажучи, конкурс є змаганнями найбільш гнучких і «плодоносних» стратегій за всіма напрямками: агресивна, збалансована, консервативна торгівля.
Таким чином, говорить співрозмовник «Біржового лідера», жовтень в «Арені інвесторів» я б назвав місяцем презентацій кращих інвестиційних портфелів конкурсантів, сформованих з почуттям, толком, розстановкою». Місяцем кращих систем диверсифікації, принесли відчутні результати їх власникам. Місяцем кращих з кращих інвесторів ПАММ форекс, зійшлися лицем до лиця на «Арені інвесторів».

А взагалі ж, останній тиждень жовтня в проекті видалася особливо спекотною і непередбачуваною. Початок усьому поклав падіння трейдера Різника, який за пару годин закрив кілька угод зі збитками в мінус 8 відсотків, а його КУ був підведений до 0. Все це призвело до того, що два інвестора вибули з боротьби за лідерство, а колишні на той момент лідери - впали в середину таблиці.
У кінцевому рахунку сформувалася досить стійка четвірка інвесторів, які претендують на призові місця: Angelok, Runhard, Korrsarr і EugeneG. В останні дні, після того як трейдер Вовк приніс інвесторам 3% доходу, відбулися зміни серед лідерів: EugeneG стрімко рвонув до першого місця, а Angelok, навпаки, відстав.

Але в четвертий день лідерство захоплює Runhard, прибуток якому управляючі забезпечують Viktor_Z і 5000242, а також набирає популярність серед інвесторів новий молодий трейдер Hugo_G. У підсумку Angelok займає третє місце, відсуваючи за межі призової зони Korrsarr'a. Здавалося б, уже все ясно, але в п'ятий день Runhard втрачає близько 1% , тим самим йдучи з п'єдесталу. На цей раз остаточно.

Таким чином, переможці «Арени інвесторів» на форекс в жовтні представлені:
1 місце і приз у 500 доларів - EugeneG зі стратегією ProfitQuest;
2 місце та приз в 300 доларів - Angelok зі стратегією Маркіза Ангелів;
3 місце та приз в 200 доларів - Korrsarr. Стратегія Храм вітрів.

«Від себе і від імені «Пантеон-Фінанс» вітаю всіх переможців Жовтня в «Арені інвесторів». Впевнений, що накопичений ними досвід допоможе не тільки в рамках подальших змагань (а багато з них мають намір продовжити свою участь в наступних сезонах), але і в умовах реального ринку. А ми, в свою чергу, продовжимо власний тренд розвитку компанії, дозволяє нашим інвесторам та управителем на основі ексклюзивних технологій і продуктів компанії мінімізувати ризики, збільшувати ефективність і якість роботи, тим самим стабільно отримуючи досить солідні доходи на ринку форекс» , - зазначив на закінчення Євген Вєчканов.

°Перемоги, які досягаються легко, мало чого варті. Тільки тими з них можна пишатися, які є результатом наполегливої боротьби. (Р. Бічер)