ua en ru

Форекс - нафта подорожчала минулої п'ятниці

Форекс - основні еталонні сорти нафти подорожчали минулої п'ятниці, але макроекономічні індекси в Китаї не дозволили їм зберегти своє становище на високому рівні.

Основні еталонні сорти нафти подорожчали минулоъ п'ятницю , але макроекономічні індекси в Китаї не дозволили їм зберегти своє становище на високому рівні.

Досягли межі в 106,95 і моментально впали до 106,20 контракти по ф'ючерсах на нафту європейської марки (Brent ) з терміном закінчення звернення контракту в лютому.

Тим часом , WTI еталон після підвищення до позначки в 95,05 , знизився до 93,85 .

Зросла різниця між вартостями ф'ючерсних контрактів і стала складати 12,32 долара .

За даними бюро національної статистики Китаю , приріст показника обсягів промислового виробництва склав 9,7 % за 2013 рік.

Цифри практично зійшлися з медіаною прогнозів , але зростання не був упевненим у порівнянні з попередніми роками.

Рівень зростання ВВП склав 7,7 % і став найнижчим за останні 15 років.

Китай споживає близько 11 % світової нафти , тому уповільнені темпи зростання не додають впевненості учасникам ринку.

Поки що в понеділок не планується випустити нову макроекономічну статистику. Враховуючи банківський вихідний з причини свята на честь М.Л.Кінга , інтенсивність активності ринку знизиться досить значно .

Технічний аналіз визначив , що для Brent локальну підтримку в 105,85 виділити можна . Там же знаходиться і 50-годинний змінна середня і поблизу цих відміток активність учасників ринку може підвищитися.