ua en ru

Форекс - курс євро до долара знизився

Форекс - довіра економіці Федеральної Республіці Німеччині, став приводом для зниження вартості Євро відносно американського долара.

Форекс - провайдер фінансової інформації - агентство Bloomberg
повідомляє , що вівторок 21.01.2013 року в ході торгів , і після виходу деякою інформацією про довіру економіці Федеральної Республіці Німеччині , став приводом для зниження вартості Євро відносно американського долара.

На ряду з цим , індекс долара Bloomberg зростає більше п'яти сесій і бізітся до максимуму з вересня. Зростає долар відносно більшості валют чекаючи, що Федрезерв буде згортати Quantitative easing - програму кількісного пом'якшення.

Тим часом , паралельно із засіданням Банку Японії , японська національна валюта падає парами з 15 / 16 основних валют світу.

Форекс - курс євро до долара знизився

На 13:00 , за результатами Нью- Йркской сесії , курс євро склав 1,3531 долар проти 1,3551 , а японська валюта в парі з Євро подешевшала на 0,4 % і на 0,5 % щодо долара .

Індекс довіри аналітиків та інвесторів економіки Німеччини в січні місяці знизився з максимальних грудневих на 0,7 пунктів з 62 , хоча аналітики зробили прогноз про підвищення індексу до 64 пунктів.

Bloomberg опитало аналітиків і спрогнозувало скорочення Федеральної Резервної Службою покупки активів з долар 75 -ти до $ 65 мільярдів на місяць , а третина опитаних аналітиків очікує, що Японський банк активно почне програми стимулювання з квітня.

Центральний Японський Банк після чергового засідання вирішив , що кредитно- грошова політика найближчим часом змінена не буде.

Форекс - курс євро до долара знизився