ua en ru

Форекс - крос-курси для торгівлі в 2014 році

Форекс - крос-курси для торгівлі в 2014 році останнім часом привертають увагу такі, як AUD / NZD, EUR / GBP, NZD / JPY і GBP / JPY. Комбінуючи в торгівлі різні з них, можна реалізувати прибуткові стратегії.

Форекс - Останнім часом нашу увагу привертають такі крос - курси, як AUD / NZD , EUR / GBP , NZD / JPY і GBP / JPY . Комбінуючи в торгівлі різні з них, можна реалізувати прибуткові стратегії .

Пара AUD / NZD недавно переписала свій мінімум 2008 року ( 1,0628 ) . Цього разу мінімум за крос-курсом склав 1,0489 . Основною причиною зниження даної валютної пари є здешевлення австралійського долара проти долара США на тлі намірів Банку Австралії і далі пом'якшувати монетарну політику , а також уповільнення економічного зростання в Китаї в світлі переходу економіки цієї країни переважно на внутрішнє споживання . При цьому новозеландський долар залишався стабільним. В даний момент після рішення щодо процентної ставки Банку Австралії 4 лютого австралійський долар різко виріс в ціні проти долара після повідомлення регулятора про те , що він вже навряд чи знизить процентну ставку цього року . Це дає передумови очікувати поступового відновлення пари AUD / NZD на протязі цього року . Тим не менш, ми ще допускаємо можливість її зниження до рівня 0,8700 , на якому будуть хороші можливості для її покупок на Форекс.

Форекс - крос-курси для торгівлі в 2014 році

Що стосується валютної пари EUR / GBP , то тиск на неї буде продовжуватися так , як економіка Великобританії відчуває себе більш комфортно , ніж економіка єврозони. У перебігу найближчих декількох місяців британський фунт , швидше за все , буде більш стійким в порівнянні з єдиною європейською валютою. Тому то й підвищення на Форекс , яке має місце зараз по парі EUR / GBP , може закінчитися в будь-який момент . Ймовірно , що пара повернеться назад вниз до позначок 0,8170-0,8200 . Не виключаємо навіть, що в інтервалі 3-8 місяців пара буде перебувати в межах 0,7800-0,8100 , що значно нижче поточних рівнів .

У 2014 році найбільш стабільними , на думку аналітиків Форекс , залишатимуться такі валюти , як британський фунт і новозеландський долар. У зв'язку з триваючою ультра -м'якою монетарною політикою з боку Банку Японії і намірами японського регулятора збільшити її і далі , підвищується ймовірність зростання таких валютних пар , як NZD / JPY і GBP / JPY .

Виходячи з вищевказаних прогнозів , можемо сформувати портфель з крос- курсів на 2014 року. Рекомендуємо купувати такі валютні пари , як AUD / NZD , GBP / JPY , NZD / JPY c допомогою терміналу StartFX , який надає великі торговельні можливості по роботі з валютою , і продавати такий крос- курс , як EUR / GBP . При грамотному ризик -менеджменті Форекс прибутковість такого портфеля на 11 місяців може скласти близько 25-30 % від розміру депозиту.

LibertEx - инвестиционный продукт компании FOREX CLUB!

Форекс - крос-курси для торгівлі в 2014 році