ua en ru

Форекс - Долар стабільний проти ієни і євро після американських даних

Сьогодні, 9 червня, долар на форекс майже не змінився по відношенню до ієни і євро в понеділок після того, як в п'ятницю дані по зайнятості в несільськогосподарському секторі за травень показали, що американський ринок праці продовжив поступово зміцнюватися.Пара USD/JPY торгується на форекс на 102,41, недалеко від максимуму п'ятниці 102,60.

Сьогодні, 9 червня, долар на форекс майже не змінився по відношенню до ієни і євро в понеділок після того, як в п'ятницю дані по зайнятості в несільськогосподарському секторі за травень показали, що американський ринок праці продовжив поступово зміцнюватися.
Пара USD/JPY торгується на форекс на 102,41, недалеко від максимуму п'ятниці 102,60. Пара, ймовірно, знайде підтримку на 102,00 і опір на 102,78, максимумі минулої середи. Міністерство праці повідомило в п'ятницю, що американська економіка додала 217 тис. робочих місць минулого місяця, трохи нижче очікуваних 218 тис., в той час як показник за квітень був переглянутий до 282 тис. Безробіття залишилося на колишньому 5,5-річному мінімумі 6,3%.
Ієна демонструє слабку реакцію на форекс після виходу даних, які показали сьогодні, що в першому кварталі валовий внутрішній продукт Японії був переглянутий до 6,7% у річному вирахуванні з попередньої оцінки зростання на 5,9%. Несподіваний перегляд пов'язаний з позитивними даними по капітальних видатках, повідомив кабінет міністрів країни.Окремий звіт показав, що профіцит рахунку поточних операцій Японія в квітні виявився меншим, ніж очікувалося.
Пара EUR/USD торгується на форекс на рівні 1,3649 після чотиримісячного мінімуму 1,3502, досягнутого в минулий четвер, коли Європейський центральний банк оприлюднив пакет заходів щодо запобігання загрози постійно низького рівня інфляції в зоні євро.
Пара EUR/JPY торгується майже без змін на 139,84 на ринку форекс.

реєстрація на безкоштовні форекс курси від Європейського брокера ТУТ!