ua en ru

Фонд сім'ї Святослава Нечитайло серед кращих благодійних організацій України

Фонд сім'ї Святослава Нечитайло серед кращих благодійних організацій України

У травні Фонд сім'ї Святослава Нечитайло став повноправним членом Українського форуму благодійників. І вже вдруге прийматиме участь у Національному рейтингу благодійників.

Національний рейтинг благодійників – це професійний незалежний рейтинг благодійних фондів та організацій, які готові оприлюднити свої податкові звіти. Його проводять Український форум благодійників спільно з авторитетними партнерами з 2013 року.

Участь у Національному рейтингу благодійників - це ознака підзвітності благодійних організацій. Участь в Рейтингу сприяє стратегічному розвитку сектору благодійності. Це підвищення стандартів роботи, виховання культури благодійності та позитивної громадської думки.

Інформація про підсумки роботи Фонду родини Нечитайло в 2016 році була опублікована раніше на офіційному сайті: http://nechytailo.fund/ru/sobytiya-3/253-itogi-2016.html

Інформаційна довідка:

Український форум благодійників - перша в Україні професійна асоціація благодійних фондів, організацій і бізнес-компаній, які займаються благодійністю. Форум було створено у 2004 році з ініціативи семи провідних міжнародних та вітчизняних фондів. Форум є членом Європейської мережі донорських асоціацій DAFNE та мережі Всесвітньої ініціативи для підтримки ґрантодавства WINGS, а також підписантом Української мережі Глобального договору ООН.

Члени Форуму - зареєстровані міжнародні та українські благодійні фонди та організації, основною формою діяльності яких є надання благодійної допомоги. Нещодавно Форум також став відкритим для інших типів неприбуткових організацій, для бізнес-компаній, які займаються благодійними програмами на території України, і для інститутів, діяльність яких відноситься до сфери благодійності. Членство у Форумі є повним і асоційованим. Він об'єднує 34 організації.