ua en ru

Фонд Кадирова має намір виділити Донбасу 7,5 млн дол. за посередництва ватажків сепаратистів

Громадський фонд імені Ахмата-Хаджі Кадирова на прохання глави Чеченської республіки Рамзана Кадирова надасть допомогу у розмірі 7,5 млн дол. східним районам України, у яких йдуть бойові дії.

Громадський фонд імені Ахмата-Хаджі Кадирова на прохання глави Чеченської республіки Рамзана Кадирова надасть допомогу у розмірі 7,5 млн дол. східним районам України, у яких йдуть бойові дії. Про це Кадиров повідомив у своєму Instagram.

"Ми отримуємо інформацію, що щодня в ДНР і ЛНР під бомбами і снарядами української армії гинуть і отримують поранення десятки і сотні дітей, жінок, старих. Цим людям зараз потрібна допомога. І ми її надамо", - написав Кадиров.

Як повідомляється, 7,5 млн дол. призначені для закупівлі реанімобілів, медичних інструментів, ліків, перев'язувальних матеріалів і пересувних генераторів для лікарень.

Для реалізації цього плану, віце-президента фонду та міністру охорони здоров'я Чечні запропоновано протягом доби зв'язатися з ватажками бойовиків сходу України і з'ясувати, яким чином доцільно надати допомогу - перерахувати кошти або закупити і доставити необхідну техніку і медикаменти.