ua en ru

Фонд держмайна затвердив перелік об'єктів малої приватизації для продажу в 2018

Фонд держмайна затвердив перелік об'єктів малої приватизації для продажу в 2018 Фото: Віталій Трубаров (facebook.com/Виталий Трубаров)

За словами Трубарова, планується приватизувати майже 400 об'єктів

Фонд держмайна України затвердив орієнтовний перелік об'єктів малої приватизації для продажу в 2018 році. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава відомства Віталій Трубаров.

"Затвердив список об'єктів малої приватизації, які в 2018 році будуть виставлятися на продаж. Дитячі табори, кінотеатри, офісні приміщення, їдальні, магазини, гаражі, єдині майнові комплекси і навіть кораблі", - йдеться в повідомленні.

За словами Трубарова, планується приватизувати майже 400 об'єктів.

Нагадаємо, Верховна Рада України на пленарному засіданні 18 січня 2018 року прийняла закон про приватизацію державного майна. За відповідне рішення проголосували 266 нардепів.

Закон встановлює спрощену класифікацію об'єктів приватизації на об'єкти малої і великої приватизації; вимоги до покупців об'єктів приватизації та обмеження щодо їх участі у приватизації; відповідальність за недостовірність, неповноту представлених документів; розширено коло об'єктів, які можуть підлягати приватизації.