ua en ru

Фонд держмайна створив комісію з інвентаризації ОПЗ

Фонд держмайна створив комісію з інвентаризації ОПЗ Фото: ФДМ створив комісію з інвентаризації ОПЗ

Очолив комісію керівник підприємства

Фонд державного майна створив комісію з інвентаризації ПАТ "Одеський припортовий завод". Про це повідомляє прес-служба фонду.

Як повідомляється, згідно з наказом ФДМ № 914 від 6 червня 2017 року, очолив комісію тимчасово виконуючий обов'язки голови правління підприємства Сергій Назаренко.

Крім того, до комісії увійшли посадові особи підприємства.

Керівник підприємства повинен забезпечити проведення інвентаризаційною комісією суцільної інвентаризації майна ПАТ "ОПЗ" до 25 липня 2017 року. Результати інвентаризації, в тому числі баланс підприємства на дату оцінки, яка збігається з датою інвентаризації, та інші документи, необхідні для оцінки державного пакета акцій, повинні бути надані Департаменту оцінки майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності Фонду державного майна не пізніше 35 календарних днів після дати оцінки Наказом встановлено дату оцінки державного пакета акцій ПАТ "ОПЗ", що підлягає продажу на конкурсі у відповідності з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 3 вересня 2014 р. № 861-р «Деякі питання приватизації» (із змінами), 30 червня 2017.

Також керівник підприємства повинен забезпечити проведення аудиту з метою підтвердження правильності складання фінансової звітності за останній рік до дати оцінки, а також балансу, складеного на дату оцінки, і результати аудиту надати Департаменту оцінки майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності Фонду державного майна до 20 серпня 2017 року

Фонд державного майна управляє 99,567% акцій Одеського припортового заводу.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман звернувся в Генеральну прокуратуру і Національне антикорупційне бюро із закликом не допустити банкрутства ОПЗ.