ua en ru

Фонд гарантування вкладів почав процедуру ліквідації "Реал банку"

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб з 21 травня 2014 р. почав процедуру ліквідації ПАТ "Реал банк".

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб з 21 травня 2014 р. почав процедуру ліквідації ПАТ "Реал банк". Про це повідомляє прес-служба фонду.

"Відповідно до постанови правління Національного банку України від 21 травня 2014 р. № 295 "Про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ "Реал банк" виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийнято рішення від 21 травня 2014 р. № 34 про початок здійснення процедури ліквідації ПАТ "Реал банк" та призначення уповноваженої особи фонду на ліквідацію ПАТ "Реал банк" - провідного юрисконсульта відділу супроводження виведення неплатоспроможних банків з ринку департаменту врегулювання неплатоспроможності банків фонду Кадирова Владислава Володимировича з 21 травня 2014 р. по 20 травня 2015 р.", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають у фонді, для отримання коштів вкладники "Реал банку" з 28 травня по 9 липня 2014 р. включно можуть звертатись до установ банку-агента фонду ПАТ "УкрСиббанк".

Нагадаємо, раніше Фонд гарантування вкладів прийняв рішення про ліквідацію ПАТ "Реал банк" у зв'язку з тим, що в результаті проведеного пошуку потенційних інвесторів жодним потенційним інвестором не було виявлено намір взяти участь у виведенні банку з ринку.