ua en ru

Фонд гарантування вкладів ліквідує "Радикал банк"

Фонд гарантування вкладів ліквідує "Радикал банк" Фото: "Радикал банк"

У ЗМІ фінустанова пов'язують з "сім'єю"

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) почав процедуру ліквідації ПАТ "Радикал банк". Процедура почалася у відповідності з рішенням, прийнятим правлінням Національного банку України (НБУ) 9 листопада 2015 р. №769, повідомляє прес-служба фонду.

Одночасно з початком процедури ліквідації банку, ФГВФО призначив уповноважену особу фонду гарантування - Ганну Савельєву, і делегував їй усі повноваження ліквідатора. Уповноважена на ліквідацію банку особа призначена на 2 роки - з 10 листопада 2015 р. до 9 листопада 2017 р. включно.

Задоволення вимог кредиторів банку буде відбуватися за рахунок грошей, отриманих в результаті ліквідації та реалізації власності фінустанови.

Раніше в ЗМІ, на основі документів, знайдених в резиденції екс-президента України Віктора Януковича ("Межигір'я"), писали про причетність "Радикал банку" до "сім'ї".

Нагадаємо, ФГВФО повідомляв про наміри створити департамент розслідувань та запобігання корупції, служби внутрішнього аудиту, а також зайнятися консолідацією процесів фінансової та операційної діяльності - своєї і неплатоспроможних банків.