ua en ru

Fitch присвоїло випуску єврооблігацій агрохолдингу "Мрія" на 400 млн дол. фінальний рейтинг B

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings присвоїло випуску єврооблігацій Mriya Agro Holding Public Limited обсягом 400 млн дол., зі ставкою 9,45% фінальний пріоритетний незабезпечений рейтинг B з рейтингом зворотності активів RR4. Про це говориться в повідомленні Fitch.

Fitch очікує, що надходження від емісії допоможуть подовжити терміни погашення в структурі боргу групи і підвищать загальну ліквідність для підтримки подальшого зростання бізнесу.

"Певна частка надходжень за нової емісії буде спрямована на фінансування пропозиції щодо існуючих пріоритетних облігацій обсягом 250 млн дол. з погашенням в 2016 р. (близько 178 млн дол. на 10 квітня 2013 р.), що буде сприяти більш плавного графіком погашення боргу у групи. Крім того, за інформацією Fitch, інша частка надходжень піде на погашення інших боргових зобов'язань, а також на капітальні вкладення і підвищення ліквідності для підтримки оборотного капіталу, для якого характерні коливання протягом року. Агентство не чекає змін у дивідендній політиці "Мрії" і вважає, що надходження від облігацій не будуть використані на дивідендні виплати", - говориться в повідомленні.

Читайте також: Чистий прибуток агрохолдингу "Мрія" у 2012 р. зріс на 16,2% - до 174,3 млн дол