ua en ru

Fitch знизило рейтинг українського "Мрія Агрохолдинг" до С

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings знизило довгостроковий рейтинг дефолту емітента (РДЕ) української сільськогосподарської компанії "Мрія Агрохолдинг" ("Мрія") в іноземній валюті з ССС до С.

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings знизило довгостроковий рейтинг дефолту емітента (РДЕ) української сільськогосподарської компанії "Мрія Агрохолдинг" ("Мрія") в іноземній валюті з ССС до С. Про це говориться у звіті Fitch.

"Пониження рейтингів відображає значні невизначеності, пов'язані з оголошеними планами реструктуризації балансу "Мрії". Відсутність інформації про масштаб провалу "Мрія" щодо здійснення процентних та амортизаційних платежів за своїми зобов'язаннями, і, відтак. вірогідність оголошення дефолту раніше очікуваного, також додає невизначеності", - відзначають аналітики Fitch.

При цьому агентство зазначає, що зниження рейтингів відображає ймовірність того, що реструктуризація облігацій може привести до матеріального скорочення договірних умов з початковими умовами для номінальних облігацій.

"Остаточні умови, які будуть запропоновані власникам облігацій після аналізу діяльності групи та її фінансового становища стане основним драйвером рейтингів", - додають в Fitch.