ua en ru

Fitch підтвердило рейтинги 12 найбільших міжнародних банків

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило рейтинги 12 найбільших міжнародних банків, завершивши, таким чином, перегляд рейтингів 12 з 13 банків, що входять у групу Міжнародних комерційних та універсальних банків (Global Trading and Universal Banks), передає телеканал "Росія 24".

Рейтинги дефолту емітента були підтверджені на рівні "А" для Bank of America, Barclays, BNP Paribas, Citigroup, Credit Suisse, Deutsche Bank, Goldman Sachs, JPMorgan Chase, Morgan Stanley, Royal Bank of Scotland, Societe Generale і UBS. Для BNP, SocGen, Deutsche Bank і JPMorgan рейтинги підтверджені на рівні "А+".

При цьому перегляд рейтингів HSBC буде завершено тільки в найближчі два місяці. В цілому ж прогноз для сектора зараз знаходиться на "стабільному" рівні. Факторами, що впливають на збереження позитивних рейтингів, є поліпшення ліквідності, фондування, капіталізації і більш раціональний бізнес банків, всі ці фактори обумовлені регулюванням. При цьому зберігається тиск на доходи, невизначеність регулювання і підвищені правові та операційні ризики.

Читайте також: Fitch підтвердило довгостроковий рейтинг агрохолдингу МХП на рівні B/прогноз "стабільний"