ua en ru

Fitch підтвердило рейтинг Interpipe Limited на рівні RD

Fitch підтвердило рейтинг Interpipe Limited на рівні RD Фото: Fitch Ratings

Довгостроковий РДЕ був знижений до рівня "обмежений дефолт" ще в листопаді 2013

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило довгостроковий рейтинг дефолту емітента (РДЕ) Interpipe Limited з активами в Україні на рівні RD. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Рейтинг на рівні RD означає "обмежений дефолт" або те, що емітент на думку агентства припустив або не усунув дефолт платежів за облігаціями, кредиту або іншим суттєвим фінансовим зобов'язанням, але стосовно нього не розпочато процедуру банкрутства і емітент не припиняв діяльність яким-небудь іншим чином.

У повідомленні прес-служби говориться, що агентство також підтвердило пріоритетний забезпечений рейтинг єврооблігацій компанії з погашенням в 2017 р. підтверджений на рівні З, а рейтинг поворотності активів по облігаціях знаходиться на рівні RR5.

"Довгостроковий РДЕ компанії був знижений до рівня RD у листопаді 2013 р. після неустраненного дефолту по платежах. Процентні виплати за боргом більше не проводяться", - повідомляє прес-служба і доповнює, що компанія продовжує переговори з групою своїх кредиторів щодо реструктуризації виплат основної суми боргу. офіційну пропозицію банкам та власникам облігацій Interpipe Limited повинна зробити до кінця 2015 р.

Нагадаємо, раніше Fitch підтвердило рейтинги іпотечних облігацій "Приватбанку".