ua en ru

Fitch підтвердило на рівні RD і одночасно відкликало рейтинги агрохолдингу Agroton

Fitch Ratings підтвердило і одночасно відкликало рейтинги компанії Agroton Public Limited. Про це повідомляє прес-служба рейтингового агентства.

Так, підтверджені: довгостроковий рейтинг дефолту емітента ("РДЕ") в іноземній валюті RD, довгостроковий РДЕ в національній валюті RD, національний довгостроковий рейтинг RD(ukr) і пріоритетний незабезпечений рейтинг C/рейтинг зворотності активів RR4 за єврооблігаціями на 50 млн дол. з погашенням в січні 2019 р.

Fitch відкликало рейтинги перераховані через недостатність інформації, наданої емітентом, для адекватного підтримки рейтингів після недавньої реструктуризації боргу. Відповідно, Fitch більше не рейтингує даного емітента і не проводить по ньому аналіз.

Agroton спеціалізується на вирощуванні зернових і олійних культур, виробництві та реалізації продукції тваринництва. Земельний банк компанії на кінець 2012 р. становив 160 тис. га. За підсумками минулого року компанія отримала неаудованої чистий прибуток у розмірі 20,7 млн дол. проти 270 тис. дол. у 2011 р.