ua en ru

Fitch підтвердив рейтинг агрокомпанії Кернел на рівні ССС

Fitch підтвердив рейтинг агрокомпанії Кернел на рівні ССС Фото: Fitch Ratings

Виконання компанією своїх боргових зобов'язань залежить від сприятливого ділового та економічного середовища в країні

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило рейтинг агропромислової компанії "Кернел" (Kernel) на рівні ССС. Повідомлення про це агентство розмістило на своєму сайті.

Довгостроковий рейтинг дефолту емітента (IDR) в іноземній і національній валюті "Кернел" на рівні ССС за класифікацією агентства підтверджує, що можливість дефолту залишається реальною, а виконання компанією своїх фінансових зобов'язань залежить від стійкості і сприятливості ділової або економічної кон'юнктури.

У повідомленні Fitch Ratings говориться, що підтвердження агентством рейтингу агропромислової компанії на рівні " ССС " відображає політичну та економічну нестабільність в країні, які можуть негативно позначиться на можливостях "Кернел" виконувати свої боргові зобов'язання.

Кернел - найбільша агропромислова компанія, що працює в Україні і в Росії. Є одним з лідерів ринку бутильованої соняшникової олії, а також великий експортер олії і зернових культур. Співвласник компанії - бізнесмен і колишній народний депутат Андрій Веревський.

Нагадаємо, раніше Fitch підтвердило кредитний рейтинг агрохолдингу "Миронівський хлібопродукт" (МХП) на рівні ССС.