ua en ru

Фіорентина - Динамо: Моя команда налаштована на перемогу, - Сергій Ребров

Фіорентина - Динамо: Моя команда налаштована на перемогу, - Сергій Ребров Фото: Сергій Ребров

У "Динамо" врахували помилки першого матчу

Наставник "Динамо" Сергій Ребров зазначає, що його підопічні не потребують зайвої мотивації на сьогоднішній матч проти "Фіорентини" в чвертьфіналі Ліги Європи, повідомляє сайт "Динамо".

"Ми проаналізували перший матч з "Фіорентиною" і допущені нами помилки. Це буде зовсім інша гра. Всі мої підопічні налаштовані на перемогу і хочуть вийти на поле, щоб проявити свої кращі якості. За "Фіорентину" виступає багато кваліфікованих футболістів. Вони звикли грати на високому рівні, а в чемпіонаті України більшість суперників діють проти нас від оборони, сподіваючись лише на контратаки. У цьому плані нам складніше", - сказав Ребров.

"Для футболістів найважливіше гра. Ми знаходимося в гарній Флоренції, а в чвертьфіналі Ліги Європи. Сюди ми приїхали не на екскурсію. Ми пройдемося по набережній, але не більше того. У нас щільний графік, однак вплинути на це ми не можемо. Можемо лише, зціпивши зуби, готуватися до чергового матчу", - додав тренер "Динамо".

Нагадаємо, матч "Фіорентина" - "Динамо" відбудеться ввечері 23 квітня, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.