ua en ru

Фіналіст української "Фабрики зірок" підозрюється в наркоторгівлі

Фіналіст української "Фабрики зірок" підозрюється в наркоторгівлі Фото: судова влада в Україні

Суд обрав затриманому 30-річному киянину запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів з альтернативою внесення застави в сумі понад 97 тисяч гривень

Київська місцева прокуратура №1 здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно молодика, який підозрюється у незаконному придбанні та зберіганні наркотичних засобів з метою збуту в особливо великих розмірах. Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва.

Під час затримання і подальшого проведення поверхневого огляду правоохоронці вилучили у 30-річного чоловіка понад 60 грамів кокаїну.

За клопотанням слідчого, погодженим із прокурором, Голосіївський районний суд столиці обрав для затриманого запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів з альтернативою внесення застави в сумі понад 97 тисяч гривень.

Зловмиснику, який виявився одним із фіналістів української "Фабрики зірок", загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 12 років.

Досудове розслідування кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307 Кримінального кодексу України, триває.

КОЛИШНІЙ #ФІНАЛІСТ УКРАЇНСЬКОЇ #ФАБРИКИЗІРОК ПІДОЗРЮЄТЬСЯ У #НАРКОТОРГІВЛІКиївською місцевою прокуратурою № 1 здійснює...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 31 грудня 2015 р.

При цьому ім'я фігуранта кримінального провадження не розкривається.

Нагадаємо, напередодні Україна передала Іспанії вилучені в Іллічівському порту 72 кг героїну.