ua en ru

Фінал Ліги чемпіонів: у МВС відпрацювали всі загрози, які можуть виникнути при проведенні матчу

Фінал Ліги чемпіонів: у МВС відпрацювали всі загрози, які можуть виникнути при проведенні матчу Фото: м'яч Ліги чемпіонів в Києві (liverpoolfc.com)

Правоохоронці врахували й можливі зіткнення між фанатами різних футбольних клубів

У Міністерстві внутрішніх справ (МВС) України відпрацювали всі загрози, які можуть виникнути при проведенні футбольного матчу в рамках фіналу Ліги чемпіонів у Києві. Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, повідомляє прес-служба МВС.

Так, наразі правоохоронці відпрацювали всі загрози, які можуть виникнути при проведенні фінального матчу, зокрема, перевірили повідомлення про можливі теракти.

"Чим ближче до фінального матчу, тим більше ми отримуємо різної інформації, в тому числі і про теракти. Це не перший випадок. Але фахівці МВС готові до будь-яких викликів", - сказав він.

Яровий також додав, що правоохоронці врахували й можливі зіткнення між фанатами різних футбольних клубів.

"Ми організували роботу таким чином, щоб прихильники "Ліверпуля" і "Реал Мадриду" були відокремлені під час матчу. І коли буде рух колон фанів до стадіону, їх не лише будуть супроводжувати правоохоронці, але й на стадіон вони потраплятимуть різними шляхами", - повідомив він.

Нагадаємо, раніше Яровий повідомляв, що на фінал Ліги чемпіонів, який відбудеться у Києві 26 травня 2018 року, до України вже прибули біля тисячі вболівальники та представників УЄФА.