ua en ru

Фінал ЛЧ у Києві: вболівальники зможуть безкоштовно користуватись столичним метро

Фінал ЛЧ у Києві: вболівальники зможуть безкоштовно користуватись столичним метро Фото: київське метро (УНІАН)

Кошти на компенсацію надання транспортної послуги передбачені УЄФА

У зв'язку із проведенням фіналу Ліги Чемпіонів у Києві метрополітен столиці організовує безкоштовний проїзд для уболівальників та акредитованих осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби київського метрополітену.

"Цього тижня акредитовані особи та вболівальники зможуть користуватися підземкою безкоштовно… Кошти на компенсацію надання транспортної послуги передбачені УЄФА", - йдеться у повідомленні.

Також прес-служба метрополітену опублікувала дати та документи, які дають право безкоштовного проїзду, для пред'явлення на контрольних пунктах.

Нагадаємо, у зв’язку із подорожчанням проїзду у громадському транспорті Києва до 8 гривень із 14 липня 2018, пасажирам буде запропонована широка гамма проїзних квитків. У Київському метрополітені запроваджуються три види проїзних квитків, що використовуватимуться з моменту активації.

Зазначимо, раніше повідомлылось, що Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) компенсує Києву 100 тис. євро за впровадження безкоштовного проїзду для вболівальників з квитками на фінальні матчі чоловічої і жіночої Ліги чемпіонів 2018 року та акредитованих осіб.