ua en ru

Фінал Кубка України: Я вірю в донецький "Шахтар", - Даріо Срна

Фінал Кубка України: Я вірю в донецький "Шахтар", - Даріо Срна Фото: Даріо Срна

Капітан "гірників" сподівається на перемогу в турнірі

Капітан донецького "Шахтаря" хорват Даріо Срна перед фіналом Кубка України проти "Динамо" відзначив силу київської команди. Про це пише сайт донецького "Шахтаря".

"Це буде важкий матч. "Динамо" зараз в хорошій формі, у них хороший тренер і футболісти, відмінна атмосфера - вони завоювали чемпіонство. Тож у киян і впевненості побільше. Плюс вони будуть виступати при своїх уболівальниках - очікується 70 тисяч осіб, і практично всі будуть підтримувати столичний клуб. Але в цьому поєдинку нам нічого втрачати. Потрібно грати добре, відкрито. Я вірю в свою команду, вірю, що "Шахтар" залишився на такому ж високому рівні і зобов'язаний його зберегти. У наступному сезоні все повинно бути зовсім по-іншому. Ми ж програвали матчі не з-за футбольної майстерності суперника, ми поступалися з-за власних помилок, які опонент використав. Тому в кубковому поєдинку буде хороша, відкрита гра. Втім, так у нас завжди з "Динамо", - сказав Даріо.

"Всі ми на перше місце ставимо чемпіонат: він дає можливість виступати в Лізі чемпіонів. Тому золото у національній першості дуже важливо. "Шахтар" вже потрапив в кваліфікацію Ліги чемпіонів, завоював срібло. На черзі - Кубок. Для нас кожен трофей дуже багато значить. І завоювання Кубка України, дійсно, справа престижу", - додав хорват.

Нагадаємо, фінал Кубка України відбудеться 4 червня в Києві на НСК "Олімпійський".