ua en ru

Фільм "Тихе місце": дивитися онлайн трейлер

Фільм "Тихе місце": дивитися онлайн трейлер Кадр з фільму "Тихе місце" (youtube.com/B&H Film Distribution Company)

Офіційний трейлер фільму жахів від режисера Джона Красінскі "Тихе місце"

"Тихе місце": трейлер онлайн

Фільм "Тихе місце" знятий в жанрі драми, жахів і містики. Зйомки картини проходили з травня по листопад 2017 року Нью-Йорку. Це одна з найбільш очікуваних прем'єр 2018 року, яка відбудеться 5 квітня в усьому світі.

Трейлер фільму "Тихе місце" (youtube.com/B&H Film Distribution Company)

Сценарій картини написали Скотт Бек і Брайан Вудс для студії Paramount Pictures, яка згодом передала його Джону Красінскі. В результаті Красінскі зіграв головну роль, а також став режисером і сценаристом фільму.

Головні ролі виконали: режисер і сценарист картини Джон Красінскі, відомий також роллю Джима Халперта в серіалі "Офіс"; Емілі Блант, дружина Джона Красінскі, що грала в картинах "Дочка Гідеона", "Диявол носить Prada", "Життя по Джейн Остін", "Великий Бак Ховард"; а також діти Ноа Джуп, Міллі Симмондс, Кейд Вудворд та інші актори.

Сюжет картини "Тихе місце"

"Тихе місце" - фільм, який обов'язково підкорить шанувальників жанру містики і жахів. Вікове обмеження картини становить 16 років.

У картині розповідається про сім'ю фермерів Евелін і Лі Ебботт, що живе в тихому і віддаленому місці. На перший погляд, ці люди ведуть звичайне життя, але насправді сім'ї доводиться уживатися під одним дахом з моторошними потойбічними монстрами. Ці істоти реагують на найменший шум, і люди ризикують стати їх здобиччю. Єдиний спосіб вижити - це не видавати жодного звуку.

Все сімейство пристосувалося до таких страшних і нестерпних умов життя і навіть навчилося безшумно пересуватися по будинку і спілкуватися жестами. Однак складність полягає в тому, що в сім'ї ростуть троє дітей Ріган, Маркус і Бо. А хіба можуть маленькі діти поводитися зовсім тихо? Крім того, Евелін скоро повинна народити четверту дитину.