ua en ru

Фільм "Термінал": дивитися онлайн трейлер

Фільм "Термінал": дивитися онлайн трейлер Кадр з фільму "Термінал" (YouTube / SuperUfd)

Офіційний трейлер кримінальної драми від режисера Вона Стайна "Термінал"

"Термінал": трейлер онлайн

Фільм "Термінал" (в рос. перекладі "Кінцева") - це драматичний трилер спільного виробництва Англії, Америки, Гонконгу та Угорщини. Прем'єра фільму в Україні та світі намічена на 10 травня 2018 року.

Творцем картини "Термінал" виступив молодий режисер і сценарист Он Стайн, для якого ця стрічка стала дебютною повнометражною роботою.

Офіційний трейлер фільму "Термінал" (YouTube/ SuperUfd)

У головній ролі задіяна Марго Роббі, відома грою в картинах "Бойфренд з майбутнього", "Вовк з Уолл-стріт", "Тарзан. Легенда", "Тоня проти всіх" і ін. Також у фільмі знімалися Макс Айронс ("Червона шапочка" , "Гостя", "Біла королева"), Декстер Флетчер ("Карти, гроші, два стволи", "Готель Вавилон", "Брати по зброї"), Саймон Пегг ("Зомбі на ім'я Шон", "Типу круті лягаві" , "Зоряний шлях", серіали "Місія нездійсненна"), Меттью Льюіс (картини про Гаррі Поттера), Майк Майерс ("Світ Уейна", Остін Пауерс") та ін.

Сюжет картини

Фільм припаде до смаку любителям жахів і кримінальних пригод. Вікове обмеження становить 18 років.

Фільм дозволяє зануритися в похмурий, небезпечний і захоплюючий світ англійського злочинного світу. За досить високий гонорар містичний замовник доручає двом найманим убивцям виконати смертельно небезпечне завдання. Спочатку все йде за планом, однак в справи чоловіків несподівано увірвалася загадкова особа, яка сплутала їм всі карти і зуміла перешкодити виконанню їх місії. Ефектна білява зеленоока офіціантка на ім'я Енні з придорожнього кафе лише на перший погляд може здатися наївною дівчиною. Насправді вона веде власну складну гру. Нацьковуючи чоловіків між собою, Енні неухильно переслідує свою жорстоку мета.