ua en ru

Фільм "Рідня": дивитися онлайн трейлер

Фільм "Рідня": дивитися онлайн трейлер Кадр з фільму "Рідня" (facebook.com/ukrainianfilmdistribution)

Офіційний трейлер фільму "Рідня", опис сюжету і виконавці головних ролей в гостросюжетному бойовику

Трейлер бойовика "Рідня" ("Kin") можна дивитися онлайн у нас на Styler. Прем'єра картини в українських кінотеатрах призначена на 13 вересня.

"Рідня": трейлер онлайн

Бойовик "Рідня" є дебютною режисерською роботою братів Джонатана і Джоша Бейкерів. У співавторстві з Деніелом Кейсі Бейкери також брали участь в написанні сценарію.

Офіційний трейлер фільму "Рідня" (YouTube / TVUA трейлери українською)

Акторський склад фільму "Рідня"

Головні ролі у фантастичному екшені виконали Майлз Труітт ("Атланта"), Джеймс Франко ("Людина павук", "127 годин"), Зої Кравіц ("Люди Ікс: Перший клас", "Божевільний Макс: Дорога люті"), Кері Кун ("Зникла", "Залишені"), Денніс Куейд ("Ворог мій", "Далеко від раю"), Джек Рейнор ("Трансформери: Епоха винищення").

Сюжет картини

Гуляючи покинутою будівлею, школяр Елай (Майлз Труітт) випадково знаходить загадкову зброю. Як виявилося, вона залишилася тут після бою між прибульцями. Інопланетний артефакт має велику потужність і руйнівну силу. Підліток вирішує забрати його, щоб захистити себе в разі небезпеки.

Кадр з фільму "Рідня"Фото: Кадр з фільму "Рідня" (facebook.com/ukrainianfilmdistribution)

В Елая є страший брат (Джек Рейнор), якого тільки нещодавно випустили з в'язниці. Але опинившись на волі, хлопець знову влип у халепу. Він заборгував велику суму бандитам, і тепер вони постійно переслідують його.

Брати опиняються в епіцентрі проблем не тільки через гангстерів, а й через зброю. Полювання за інопланетним артефактом і його новими власниками відкривають прибульці і спецслужби.