ua en ru

Фільм "Проста послуга": дивитися онлайн трейлер

Фільм "Проста послуга": дивитися онлайн трейлер Кадр з фільму "Проста послуга" (YouTube / Ukrainian Film Distribution)

Офіційний трейлер трилера "Проста послуга" за однойменним романом Дарсі Белл з Анною Кендрік і Блейк Лайвлі

Трейлер фільму "Проста послуга" онлайн можна дивитися у нас на Styler. В українських кінотеатрах прокат трилера з закрученим сюжетом стартує 20 вересня.

"Проста послуга": онлайн трейлер

Детективний трилер "Проста послуга" знятий режисером Полом Фігом (серіал "Офіс", "Копи в спідницях"). В основу сюжету ліг роман письменниці Дарсі Белл, який вийшов навесні 2017 року. Кіностудія викупила права на екранізацію ще до презентації книги.

Офіційний трейлер трилера "Проста послуга" (YouTube / Ukrainian Film Distribution)

Ролі і факти про фільм

Головні ролі в трилері "Проста послуга" виконали відомі голлівудські акторки Анна Кендрік ("Життя прекрасне", "Сутінки", "Розплата") і Блейк Лайвлі (серіал "Пліткарка", "Століття Адалін", "Мілина"). У фільмі також знімалися Руперт Френд, Лінда Карделліні, Генрі Голдінг і інші.

Зйомки картини проходили в Канаді.

Кадр з фільму "Проста послуга" Кадр з фільму "Проста послуга" (YouTube / Ukrainian Film Distribution)

Сюжет трилера "Проста послуга"

Головні героїні фільму - дві подруги Стефані і Емілі. Перша веде свій блог в мережі і виховує дитину, а друга - вишукана та загадкова красуня. Дівчата познайомилися зовсім недавно і швидко здружилися, незважаючи на скритність Емілі.

Детективний сюжет набирає обертів після того, як Емілі просить подругу про просту послугу, а потім раптово зникає. Стефані вирішує почати пошуки зниклої дівчини, і в цьому їй допомагає чоловік Шон. На них чекає багато загадок і несподіваних відкриттів.