ua en ru

Фільм "Месники. Війна нескінченності": дивитися онлайн трейлер

Фільм "Месники. Війна нескінченності": дивитися онлайн трейлер Кадр з фільму "Месники. Війна нескінченності" (YouTube/B&H Film Distribution Company)

"Месники. Війна нескінченності" - офіційний трейлер фантастичного бойовика від режисерів Ентоні і Джо Руссо

"Месники. Війна нескінченності": трейлер онлайн

Фільм "Месники. Війна нескінченності" - це американський фантастичний блокбастер від продюсера Кевіна Файгі, знятий братами Ентоні і Джо Руссо за сценарієм дуету продюсерів і сценаристів Маркуса і МакФі.

Трейлер фільму "Месники. Війна нескінченності" (YouTube/B&H Film Distribution Company)

Сценарій фільму написаний за мотивами коміксів Стена Лі і Джека Кербі видавництва Marvel Comics. Картина є сиквелом фільмів в масштабній медіафраншизі "Кінематографічний Всесвіт Marvel". Примітно, що це перший художній фільм, повністю знятий на новітні IMAX 2-D камери.

Світова прем'єра картини оголошена на 26 квітня 2018 року. Вихід фільму "Месники: Війна Нескінченності" приурочений до 10-річного ювілею "Кінематографічного всесвіту Marvel".

У головних ролях в картині задіяний зоряний розсип відомих акторів в рекордній кількості - 64 осіб: Роберт Дауні-молодший, Джош Бролін, Марк Руффало, Том Хіддлстон, Кріс Еванс, Кріс Хемсворт, Джеремі Реннер, Кріс Претт, Елізабет Олсен, Скарлетт Йоханссон і інші .

Сюжет картини

Фільм "Месники. Війна нескінченності" вже оголошений найцікавішим і найбільш потужним розважальним блокбастером 2018 року, в якому об'єднані зусилля Месників зі Правоохоронцями Галактики, Доктором Стренджем і іншими супергероями в боротьбі зі злим Таносом.

Минуло вже чотири роки після подій, показаних у картині "Вартові Галактики. Частина 2". І тепер мета головних супергероїв - протистояти лиходієві Таносу і всіляко перешкоджати йому заволодіти космічними камінням нескінченності для могутньої рукавички. Саме ці камені, зібрані воєдино, здатні допомогти Таносу змінити реальність за власним бажанням.