ua en ru

Фільм "Хижак": дивитися онлайн трейлер

Фільм "Хижак": дивитися онлайн трейлер Кадр з фільму "Хижак" (YouTube/Ukrainian Film Distribution)

Офіційний трейлер фільму "Хижак" - сиквелу фантастичного бойовика про війну землян з інопланетними монстрами

Трейлер бойовика "Хижак" онлайн можна дивитися у нас на Styler. Українська прем'єра видовищного фільму намічена на 13 вересня.

"Хижак": онлайн трейлер

В американській картині студії 20th Century Fox поєднуються кілька жанрів. "Хижак" - це фантастичний фільм жахів з елементами трилера і бойовика, який сподобається цінителям гостросюжетних сцен.

Офіційний трейлер фільму "Хижак" (YouTube / Ukrainian Film Distribution)

Факти про фільм і акторський склад

"Хижак" 2018 року є продовженням серії фільмів кіностудії. Перший фільм під назвою "Хижак" був знятий в 1987 році. Потім послідували "Хижак 2" (1990), "Хижаки" (2000), "Чужий проти Хижака" (2004), "Чужі проти Хижака: Реквієм" (2007).

Режисером сіквелу "Хижака" є Шейн Блек, відомий своїми роботами в блокбастерах "Останній бойскаут", "Смертельна зброя", комедіях "Поцілунок навиліт", "Славні хлопці" і ін. Примітно, що Блек зіграв одну з ролей в першому оригінальному фільмі про монстра-прибульця 1987 року.

Ідея сюжету належить Джиму і Джону Томасу ("Місія на Марс", "Дикий, дикий Захід"). Над сценарієм також працювали Фред Деккер і Шейн Блек.

Головні ролі в "Хижаку" виконали Бойд Холбрук ("Зникла", "Логан", "Нарко"), Олівія Манн ("Залізна людина 2", "Робоцип", "Новенька"), Томас Джейн ("Туман", "Спокуса", "Глибоке синє море"), Джейк Бьюзі ("Зоряний десант", "Ідентифікація", "Дуже дивні справи").

Фильм "Хищник"Фото: фільм "Хижак" (facebook.com/ukrainianfilmdistribution)

Сюжет фільму "Хижак"

Дія сюжету розгортається між подіями фільмів "Хижак 2" і "Хижаки". Історія починається в американській глибинці, після того як дитина випадково запускає механізм повернення інопланетних Хижаків на Землю. Монстри еволюціонували і стали ще більш жорстокими. Новий Хижак значно перевершує попередніх в силі і жорстокості.

Прибульців знаходить колишній морський піхотинець Куїнн МакКенна, однак йому ніхто не вірить. До того ж виявляється, що маленький син МакКенни, Рорі, може розуміти мову інопланетних загарбників. Доля всієї планети тепер лежить на плечах хлопчика. Допомагати Рорі зупинити монстрів будуть колишні морські піхотинці і команда вчених.