ua en ru

Фільм "Душа компанії": дивитися онлайн трейлер

Фільм "Душа компанії": дивитися онлайн трейлер Кадр з фільму "Душа компанії" (YouTube/Warner Bros. Pictures Ukraine)

Офіційний трейлер комедії "Душа компанії" від подружжя Бена Фальконе і Мелісси Маккарті

"Душа компанії": трейлер онлайн

Фільм "Душа компанії" - це весела американська комедія від кінокомпанії "New Line Cinema". Світова прем'єра фільму і вихід на екрани в Україні відбудеться 10 травня 2018 року.

Офіційний трейлер комедії "Душа компанії" (відео:YouTube/Warner Bros. Pictures Ukraine)

Картина є черговою спільною працею подружжя - актриси Мелісси Маккарті, яка написала разом з чоловіком сценарій фільму, і комедійного актора Бена Фальконе, який в даній стрічці виступив в якості режисера. Глядачі вже знайомі зі спільною грою пари за фільмами "Теммі", "Великий Бос", "Подружки нареченої" і ін.

Крім Мелісси МакКарті в фільмі знімалися: Адріа Архона, відома ролями в картинах "Справжній детектив" і "Смарагдове місто", Деббі Райан (сиквел "Все тіп-топ"), Джулі Боуен ("Ед", "Юристи Бостона", "Американська сімейка"), Майя Рудольф (" В дорозі "," Подружки нареченої"), Стівен Рут ("Геть", "Весільний чад", "Легенда про Корре"), Гілліан Джейкобс ("Нічні сади", "Задуха", "Посилка", "Спільнота") та ін. Також в картині знялася співачка Крістіна Агілера, яка виконала свою пісню.

Сюжет картини

"Душа компанії" - це історія немолодої жінки Діани, яка протягом довгих років господарює, створює затишок, виховує дочку і любить чоловіка. І раптом несподівано стикається зі зрадою і розлученням. Щоб якось надолужити згаяне, Діана вирішує присвятити себе кар'єрі і вступає до коледжу, де навчається її донька. Дівчина зовсім не в захваті від вчинку матері, побоюючись повного контролю з її боку. Однак, потрапивши в студентське середовище, Діана вперше в житті по-справжньому відчуває себе молодою, вільною, активною і життєрадісною. По суті, вона починає життя з чистого аркуша, доводячи всім, що вік - не перешкода домогтися в житті більшого. Головне - це захотіти.