ua en ru

Фільм "Анонім": дивитися онлайн трейлер

Фільм "Анонім": дивитися онлайн трейлер Кадр з фільму "Анонім" (YouTube / iVideos)

Офіційний трейлер фільму "Анонім" - трилера з Амандою Сайфред і Клайвом Оуеном у головних ролях

"Анонім": трейлер онлайн

3 травня в український прокат виходить картина "Анонім". Трилер з елементами фантастики був знятий Ендрю Нікколом, відомим своїми роботами сценариста і продюсера в таких фільмах, як "Шоу Трумана", "Гаттака", "Термінал", "Час". Сценарій для "Аноніма" також написав Ніккол.

Відео: трейлер фільму "Анонім" (YouTube / iVideos)

Головні ролі у фільмі виконали популярні голлівудські актори Клайв Оуен ( "Місто гріхів", "Не спійманий - не злодій", "Лікарня Никербокер") і Аманда Сайфред ("Дорогий Джон", "Мама MIA!", "Знедолені"). Актриса раніше вже працювала в команді з Ендрю Нікколом над картиною "Час". Зйомки "Аноніма" стартували в Нью-Йорку в 2016 році.

"Анонім - ворог системи": сюжет картини

Події фільму розгортаються у фантастичному світі майбутнього, де у людей зовсім не залишилося права на приватність. Владі відомо все про життя кожного громадянина, починаючи від місця роботи і закінчуючи подробицями особистого життя.

Головний герой - детектив Сол Фріленд випадково зустрічає на вулиці дівчину, про яку зовсім немає інформації в базі даних. У контрольованому суспільстві, здавалося б, повністю захищеному від правопорушень і помилок, такого просто не могло статися. Тому детектив вирішує провести розслідування і з'ясувати, що приховує загадкова незнайомка. Наважуючись на цей крок, Фріленд і не підозрював, що йому доведеться дізнатися про зворотну сторону системи тотального контролю над людьми.