ua en ru

ФІФА призначив дату жеребкування плей-офф європейського відбору на ЧС-2018

ФІФА призначив дату жеребкування плей-офф європейського відбору на ЧС-2018 Фото: жеребкування (fifa.com)

У ній візьмуть участь вісім команд

Жеребкування раунду плей-офф відбіркового турніру чемпіонату світу-2018 в європейській зоні пройде 17 жовтня в Цюріху. Про це повідомляється на сайті Міжнародної федерації футболу (ФІФА).

Всі власники прямих путівок на світову першість - дев'ять переможців своїх груп - стануть відомі 10 жовтня, після чого будуть визначені вісім кращих команд серед збірних, що зайняли другі місця.

Після цього команди будуть розбиті на пари і в період з 9 по 14 листопада зіграють між собою по два матчі - вдома і на виїзді

Збірна України в своїй відбірковій групі займає 4 місце, маючи в активі 14 очок. Стільки ж очок у збірної Туреччини. А перші два рядки займають Хорватія та Ісландія, які набрали по 16 очок. Хорвати лідирують за рахунок кращої різниці забитих-пропущених м'ячів.

Нагадаємо, збірна Бельгії першою з європейського відбору завоювала право виступити в чемпіонаті світу 2018 року, достроково вигравши групу H. Крім того, путівки завоювали збірні Бразилії, Ірану, Японії, Мексики, Південної Кореї і Саудівської Аравії.