ua en ru

ФІФА: апеляції Блаттера і Платіні на усунення відхилені

ФІФА: апеляції Блаттера і Платіні на усунення відхилені Фото: Зепп Блаттер і Мішель Платіні

Після рішення апеляційного комітету ФІФА про відмову, Блаттер і Платіні направлять свої справи в Спортивний арбітражний суд

Міжнародна федерація футболу відхилила апеляцію президента ФІФА Зеппа Блаттера і глави УЄФА Мішеля Платіні на тимчасове відсторонення від футбольної діяльності. Термін покарання залишився колишнім - 90 днів, він закінчується 8 січня 2016 року, передає ВВС.

Повідомляється, що після рішення апеляційного комітету ФІФА про відмову, Блаттер і Платіні, як очікується, направлять свої справи в Спортивний арбітражний суд (CAS).Через чинну заборони Платіні поки не допущений до виборів нового президента ФІФА, які намічені на 26 лютого.

Однак його кандидатура, яка значиться в списку претендентів на цю посаду, може бути розглянута додатково, якщо 90-денне покарання не буде продовжено.

Крім того, за підсумками виборів буде визначено наступника 79-річного Зеппа Блаттера, який вирішив покинути свій пост і скликати позачергові вибори.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відсторонений від роботи президент ФІФА Йозеф Блаттер зізнався, що вибір Росії місцем проведення Чемпіонату світу з футболу 2018 року проходив нечесним шляхом.